tiistai 24. helmikuuta 2015

Oil Disaster

Omistan todella rivakasti rasvoittuvan ihon, mutta vihaan paksua mattakerrosta. Myös iho välillä vetää pintakuivaksi, tai oikein hilseileväksi, jolloin mattatuotteet näyttävät kuivien länttien päällä aivan järkyttävältä. Tykkään, että iho saa olla hieman kuultava, mutta usein tämmöisten kevyiden ei niin mattaisaksi jättävien tuotteiden kanssa näyttävät kasvot hetkenpäästä aivan friteerauskeittimessä käyneeltä. Olen onneksi onnistunut löytämään suhteellisen hyvän kombon meikkipohjista, jonka itse koen erittäin hyväksi.


Pohjustuksesi käytän Paesen rice powderia. Kyseessä on valkoinen transclutent puuteri joka imee itseensä todella paljon rasvaa. Se on myös erittäin hienojakoinen joten se tekee ihosta tosi pehmoisen tuntuisen. Jos ihoni on mennyt pintakuivempaan päin jätän tämän kohdan silloin välistä.


Näissä Paesen puuteireissa on todella ihana tämä suljenta mekanismi, jonka kanssa ei tarvitse pelätä, että meikkipussi olisi täynnä puuteria vaikka korkki olisikin jäänyt huonosti kiinni.

Olen aivan rakastunut Chanelin Perfection Lumiéreen. Se peittää hyvin, se kestää rasvoittumista suhteellisen hyvin, se tuoksuu ihanalta ja ei jätä ylimattaa pintaa. Täydellinen meikkivoide omalle iholleni, mutta tietysti hintahan siinä kirpaisee. Välillä tulee testattua muita meikkivoiteita, jos niistä sattuisi löytymään meikkivoide joka olisi edes hieman halvempi, mutta tähän mennessä aina on tullut palattua takaisin Chaneliin.

Meikin kiinnitykseen käytän Paesen bamboo powderia. Se jättää tosi luonnolliseksi meikin pinnan ja kiinnittää hyvin ja koska se on läpikuultavaa ei tarvitse miettiä sävyä. Jos ihoni rasvoittuu oikein  rankasti saatan bamboo powderin tilalle kiinnitykseen käyttää rice powderia, mutta se antaa huomattavasti mattaisamman ja "raskaamman" pinnan iholle.


Lopuksi käytän vielä meikin kiinnitys spraytä kun kaikki on vimpan päälle valmista. Tällä hetkellä käytöstäni löytyy Urban Decayn All Nighter. Sen käyttäminen huomattavasti pidentää puuterointi väliä ja pitää peitevoiteet paikallaan epäpuhtauksien päällä.
Alotus tuokio ja valmis meikkipohja.

Onko teillä jotain must tuotteiteita omassa meikkipohjassanne? 

2 kommenttia:

  1. Oot tosi luonnonkaunis <3 toi chanelin meikkivoide on kyllä ihan paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! :) Paras meikkivoide mitä oon ikinä käyttäny tähän menessä!

      Poista