perjantai 20. helmikuuta 2015

Plummy

Heipsutirallaa!
Ensimmäinen tekemäni turtoriaali meikki ikinä, joten olkaa armollisia. Tämmöisen pitäisi olisi lopputulos jos seuraa edessä olevia ohjeita! Kaikki luomivärin sävyt ovat Morphe Brushesin 35W paletista.


1. Pohjalle olen levittänyt Urban Decayn primer potionia. Aloitan meikkini useasti tekemällä ensin levittämällä ns. häivytysvärin luomivakoon. Tässä olen käyttänyt lämmintä keskiruskeaa jota olen levittänyt isohkolla häivytyssiveltimellä.

2. Keskelle luomea tulee kirkkaammalla violetilla väritäplä. Levitän sen isolla, tiiviillä ja litteällä siveltimellä.

3. Luomen sisäreunaan laitan ruusuun ja kultaan taittavaa helmiäissävyä pienemmällä litteällä siveltimellä. Häivytä huolella raja helmiäissävyn ja liilan välillä. Vaaleampi sävy sisänurkassa avartaa katsetta.

4. Vinoonleikatulla pöyhkeällä häivytyssiveltimellä laitan ulkonurkaan syvää luumunliilaa ja häivytän sitä ylöspäin luomivakoon.

5. Kapeampikärkisellä häivytyssiveltimellä lisään vielä syvää lämpimäntummanruskeaa luomivakoon

6. Yläluomen kuuluisi näyttää nyt suurinpiirtein tältä.

7. Lisätään alaluomeen vesirajaan mustasisärajaus. Itse tein sen vedenpitävällä gel linerilla, mutta mustalla kajaalilla saa saman lopputuloksen.

8. Lisätään samaa tummanruskeaa mitä kohdassa 5. alaluomelle ripsityveen.

9. Siipimäinen rajaus nestemäisellä linerilla tuo terävyyden meikkiin.

10. Lisätään ripsiväri. Jos ei tule käyttämään tekoripsiä, tai omat ripset ovat järjettömän suorat kannattaa ripset taivuttaa ensin. Lisää ripsaria myös alaripsiin.

11. Lisätään tekoripset ja jos liimaa jää "näkyviin" eli kiilteleviä liimalänttejä jää paljon eyelinerin päälle, kannattaa viimeistellä vielä käymällä liimakohdat uudelleen eyelinerilla läpi.


 Kulmakarva vielä paikalleen ja valmista tuli! Toivottavasti tästä ohjeesta on jollekkin apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti