sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Face Off: Too Faced Shadow Insurance VS. Urban Decay Primer Potion

Heissansaa! Päätin laittaa lemppari silmämeikin pohjustajani koetuksille ja katsoa kumpi kestää paremmin. Too Facedin shadow insurancea olen aikoinani jo yhden tuubin tuhonnut ja Urban Decayn primer potionia olen kohta käyttänyt jo vuoden päivät. Molempien pohjustajien hinta pyörii 20€ paikkeilla, hieman vaihdellen ostopaikasta. TFSI sisältää 11g tuotetta ja UDPP 11ml. Pohjustajat voivat tuntua hieman hinnakkailta, kun miettii paljonko tuotetta sillä hintaa saan, mutta voin sanoa, että tuottetta menee niin vähän kerralla ja pitää luomivärit niin hyvin paikallaan, että hinta-laatusuhde täyttyy molemmissa tuotteissa täysin. 

Toki tuotteet eivät kaikilla toimi täysin samalla tavalla, vaan joillakin toiset toimii paremmin kuin toisilla, esim. nyxin pohjustaja, jota monet kehuivat paljon, ei toiminut minulla ollenkaan vaan kahden tunnin päästä oli luomivärimakkarat luomivaossa. Annoin tuotteen eteenpäin ystävälleni ja hänellä se toimi täydellisesti 12 tuntia eikä mitään jälkeä, että luomiväri olisi käynyt häipymään. Saman efektin koin Art Decon eyeshadow primerin kanssa, mutta kun äidilleni sen pistin, niin jo kesti meikit täydellisesti! Koko kesäinen juhlapäivä vietettiin ja illalla oli vieläkin nätit meikit.

Omat luomeni ovat todella rasvoittuvat, ja niihin ei millään auta perus, meikkivoide + puuteri pohjustus. Näiden pohjustajien hyväpuoli on myös se, että ne saa luomivärit toistumaan paremmin luomilla ja pigmentti näyttää hieman vahvemmalta. Nämä kaksi ovat olleet testaamistani pohjustajista ehdottamasti parhaimpia. Tykkäsin myös Paesen pohjustusvoiteesta jolla meikki kesti hyvänä noin 8 tuntia, mutta näillä pohjustusvoiteista, riippuen hieman mitä tekee, meikki kestää 12+ tuntia.

UDPP ja TFSI saa molempia eri sävyisinä, mutta minulla on molemmista originallit "näkymättömät" sävyt.  TFSI tuntuu helposti kerrostuvan, joten sitä kannattaa muistaa vähän sekoittaa ennen kuin avaa, ja on hieman nestemäisempää kuin UDPP, mutta molemmat levittyvät yhtä tasaisesti luomille. Molemmat myöskin kuivuvat nopsasti.

Testissä testasin miten hyvin pohjustajat kestävät rankkaa hikoilua ja kosteutta. Laitoin oikeaan silmään TSFI:n ja vasempaan UDPP:n, tein päälle hyvin perus suttuisen arkimeikkini ja lähdin salille hikoilemaan, sekä myöhemmin illemalla lenkille ja kävin suihkussa kastelematta sen enempää naamaani. 

UPDD tulos

Kulmakarvat ja rajaukset ovat hikeä pyyhkiessä lähteneet, mutta luomivärit ovat aikas hyvin paikallaan, mitä nyt aavistuksen verran haalentuneet.

TSFI tulos

Aikalailla samanlainen lopputulos. Värit ovat ehkä hieman paremmin kestäneet paikallaan kun UPDD kanssa, mutta ei mitenkään merkittävästi. 

Summa Summarum: ei järkyttäviä eroja. Odotin jotain radikaalimpaa tapahtuvan kun kävin tätä postausta tekemään, mutta molemmat pohjustajan toimivat käytännössä identtisesti ja kummankaan silmän meikki ei rupsahtanut täysin.  Tuotteet ovat yhtä riittoisia ja yhtä helppoja käyttää.

Haluaisitteko että vertaisin jonkuun muun merkin silmämeikinpohjustajaa jompaankumpaan näistä?

2 kommenttia:

  1. Moi! Kokeilisitko vielä näiden merkkien rinnalla Lumenen markettiversiota? :) Itsellä ollut se käytössä nyt vuosia ja vielä vuosia, enkä ole muita koskaan kokeillutkaan, joten olisi kiva tietää toimiiko nää sun koittamat vielä paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kokeilla! :) Varmaan parin viikon sisään oon saanut tarpeeksi testailtua, että saan postauksen tehtyä :D

      Poista