keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Testing: Makeup Revolution

Sain Makeup Revolutionin tilaukseeni jonkun aikaa sitten.  Tilasin pari luomiväripalettia, huulimeikkejä ja Oil Control Setting Sprayn, joka jäi pois kuvasta koska se oli liiskautunut kuljetuksessa.
Myös Black Velvet paletti oli ottanut vähän osumaa ja siitä repsotti reunat. Laitoin molemmista tuotteista asiakaspalveluun ilmoitukset ja rahat palautettin, sekä asiakaspalvelu oli muutenkin loistavaa.
_MG_0632

Tilauksessa tuli luomiväripaletit Iconic Pro 2 ja Black Velvet, sekä Salvation Velvet Lip Laquer värissä What I Believe ja Lip Lava värissä Tremor.
_MG_0639

_MG_0638
Iconic Pro 2 sisältää 8 mattaa ja 8 shimmeristä sävyä. Pigmenttiä on ihan riittävästi, mitä joissain vaalemmissa sävyissä ja joissain shimmereissä hieman heikommin. Tosi näppärä paletti mukaan otettavaksi reissuun.
_MG_0640 _MG_0643 
Black Velvetin sorruin ostamaan ihan mainostuksen uhrina. Toinen tosi simppeli ja näppärä paletti jossa on kauniit sävyt. 3 shimmeriä ja 13 matta sävyä. Pigmentit samaa luokkaa kuin Iconic Pro 2.
_MG_0647 
Ai että nämä huulimeikit! Tuo mattanen huulilakka on sävyltään niin täydellinen kesäni huulimeikiksi ja se kestää hyvin huulilla. Se on hieman kuivattava ja jos laittaa vähänkään liikaa lähtee rullaantumaan huulilta. Joten less is more tämän huulilakan kanssa.
Lip lava sen sijaan on ihana piristys arkimeikkiin. Kestää hyvin myöskin huulilla ja helppo lisättävä. 

_MG_0960

_MG_0964

_MG_0970

Silmämeikin tein black velvet paletilla. Käytin sävyjä feel, sweet alarivistä ja velvettiä rajauskiin. Huulilla on lip lava.

_MG_0973

_MG_0994

_MG_1000

Kertoilkaa kokemuksianne makeup revolutionista ja tuotteista!

4 kommenttia:

  1. Ihanan meikin sait aikaseks nättimys . itse ei oo kyseisestä tuotteesta kokemusta mutta vaikuttaa hyvältä :)

    VastaaPoista
  2. Itse tilasin Makeup Revolutionilta poskipunan ja huulipunan pari kuukautta sitten. Poskipunasta irtoaa aika paljon ylimääräistä kun sitä ottaa sutiin, ja huulipunan pakkaus on todella löysä - tästä johtuen se lensi kerran kädestä pois (pidin siis huulipunan korkkiosasta kiinni..) ja lattialle kun istuin bussissa ja tuli pieni töyssy matkan aikana. Pitää myös olla laukussa kuljettaessa varovainen ettei huulipuna aukea itsestään ja suttaa laukun sisältöä. Huonosta pakkauksesta huolimatta huulipuna on väriltään ja koostumukseltaan tosi kiva, ja poskipunakin menettelee vaikka saisi olla vähän vähemmän shimmeriä mun makuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, noista pakkauksien laadusta ja tuotteiden talkkisuudesta kyllä huomaa että kyse on halvasta kosmetiikasta. Tuntuu että varsinkin iconic pro 2 paletissa tummat ja shimmerit ovat tosi puuterisia ja varisevia.

      Poista